به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سید رضا موسوی ظهر سه شنبه در نشست مشترک شورای هماهنگی مدیران انجمن های صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری کشور در گرگان افزود: تأسیس و اداره یک دفتر خدمات مسافرتی کاری تخصصی و کارشناسانه است و ورود افراد فاقد تخصص به این حوزه از مهمترین مشکلات این بخش از صنعت گردشگری کشور است.
وی اظهار داشت: چنانچه بخواهیم گردشگری را در کشور توسعه داده و برای آن برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم باید اختیارات را به بخش خصوصی واگذار کرده و از آنها کار بخواهیم.
وی گفت: معاونت گردشگری به عنوان یک ارگان دولتی تنها باید نظارت عالیه داشته باشد و اتحادیه انجمن صنفی مربوط در صورت بروز هر گونه تخطی از سوی واحدهای زیر مجموعه خود موظف به پاسخگویی خواهد بود.
طرح توریسم با علایق ویژه حذف می شود
این مسئول متذکر شد: طرح توریسم با علائق ویژه نیز در بهبود عملکرد دفاتر خدمات مسافرتی و ساماندهی تورهای گردشگری تأثیرگذار نیست و بزودی این طرح را از گردشگری حذف خواهیم کرد.
موسوی بیان داشت: طبق آئیننامه تدوین شده، دفاتر خدمات مسافرتی که در حوزه تورهای خروجی فعالیت دارند باید به نسبت 7 به 3 نیز گردشگر به کشور وارد کنند در غیر اینصورت موظف به پرداخت مبلغی به عنوان هزینه تبلیغ تورهای ورودی به اتحادیه یا کانون سراسری انجمنهای صنفی خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته 55 میلیارد تومان تبلیغات از سوی دفاتر خدمات مسافرتی برای تورهای گردشگری خارج از کشور هزینه شد که اگر این مبلغ را برای تبلیغ تورهای ورودی هزینه میکردیم به طور قطع در جذب گردشگر موفق بودیم.
موسوی نبود بازاریاب در هتلها را از مشکلات صنعت هتلدار کشور عنوان کرد و از آموزش نیز به عنوان مهمترین رکن صنعت هتلداری یاد کرد.
نظر شما